El Club Triatló Costa de Barcelona Maresme

Neix a l’any 2009 amb la cel·lebració del 1r Challenge Barcelona Maresme, en els seus primers 2 anys el club és integrat per l’elit més important del món del Triatló. Destaquen noms com Víctor Del Corral (4 cops campió IRONMAN), Jose Miguel Pérez (Olímpic als Jocs Olímpics, Londres 2012), Carolina Routier (Triatleta de Series Mundials), Jorge i Jariel Naranjo, “Pakillo” Fernández, Agustí Roc (campió mundial en curses de muntanya), o els Belgues Bart Aernouts (6é a IM Hawaii) i Jurguen Deerere (campió del Món de Duatló).
En l’àmbit individual s’aconsegueixen els títols absoluts de campió d’Espanya de Triatló Cross, Duatló Cross i Duatló de Carretera i els títols de Campions d´Espanya de Duatló de Carretera, Duatló i Triatló Cross. L´any 2010 s’aconsegueix el títol més important en l’àmbit de clubs amb els subcampionats d’España de Triatló i Triatló per equips.
Mentre tant el club es mostra imparable en la lliga catalana i campionats de Duatló de Muntanya, Duatló de carretera i Triatló de muntanya.

L’any 2011 va ser l’any del gir radical. Per culpa de la falta de patrocinadors el club canvia la filosofia i es centra en l’organització del Challenge i Half Challenge Barcelona-Maresme assumint la direcció de l’esdeveniment. La falta de temps i suports fan que del 2011 al 2014 el club es dediques a assentar les curses organitzades (Triatló d’Arenys, Triatló de Sant Pol, Triatló de Vilanova).
També destaquem el càrrec del nostre president com a vocal de la junta directiva de la Federació Catalana de Triatló.

En tot aquest període, el club ha gaudit de la presència de triatletes de diferents nivells que han defensat els nostres colors arreu del territori en proves de duatló, triatló i inclús en curses IRONMAN i IRONMAN 70.3.

La nostra filosofia de club és poder ajudar a tothom a conèixer i a integrar-se en aquest meravellós i complet esport. Els entrenaments són variats i la gran majoria estan destinats a nivell iniciació, amb entrenaments tècnics com aprendre a realitzar transicions, nedar en grup, rodar en grup, tècnica de cursa, natació en mar obert, etc…. La millor forma que creiem de portar-ho a terme és entrenar 7 dies de la setmana amb entrenaments presencials.

La formació de la pedrera… el treball a mitjà llarg termini amb la compaginació total de l´esport amb les tasques diàries de l´escola i per sobre de tot la disciplina i respecte a la família.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.