Fitxatges de luxe al Tricbm Calella. Victor Del Corral, Judith Corachán i Dolça Ollé. Fitxatges de luxe al Tricbm Calella. Victor Del Corral, Judith Corachán i Dolça Ollé.
El club ha anunciat recentment els fitxatges de 3 atletes de gran nivell nacional com són Victor Del Corral, Judith Corachán i Dolça Ollé. El club fa una forta i... Fitxatges de luxe al Tricbm Calella. Victor Del Corral, Judith Corachán i Dolça Ollé.

El club ha anunciat recentment els fitxatges de 3 atletes de gran nivell nacional com són Victor Del Corral, Judith Corachán i Dolça Ollé.

El club fa una forta i decidida aposta per l’esport femení amb dues primeres espases de gran nivell i un bon grapat de noves atletes que s’han unit recentment al club. En aquesta línia, també s’ha tancat un acord amb la creixent i coneguda marca esportiva TRIWOMAN que esponsoritzarà a partir d’aquest 2018 a la secció femenina del Tricbm Calella.

Per altra banda i en l’àmbit masculí , s’ha anunciat el fitxatge estrella de la temporada 2018 de Victor Del Corral qui torna al club amb moltes ganes de seguir creixent i ampliant l’espectacular currículum que l’avala.

Així doncs, es presenta un 2018 d’allò més interessant, amb nous objectius, nous reptes, fitxatges il·lusionants i la rebuda de molts nous companys arribats d’arreu i amb qui segur, disfrutarem moltíssim sense perdre mai l’esperit del nostre club, que és competir disfrutant de l’esport amb uns valors molt clars i ben definits amb els que es vol consolidar el projecte de club.

Pel que fa a l’escola de triatló de nostre club seguim en constant creixement. De la mà de John Galindo i Isam Mounir, els més petits segueixen aprenent i disfrutant cada dissabte de 10 a 13 hores a les pistes d’atletisme de la Muntanyeta i la piscina municipal de Calella.

Per qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de les xarxes social  Facebook   https://www.facebook.com/tricbm/ o  Instagram club_tricbm

,

Marc Morell

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.