Podi de Judith Corachán al IRONMAN 70.3 de Sud Àfrica en la seva estrena amb el TriCbm i 3a posició per equips al Duatló de Reus Podi de Judith Corachán al IRONMAN 70.3 de Sud Àfrica en la seva estrena amb el TriCbm i 3a posició per equips al Duatló de Reus
El passat diumenge dia 28 de gener, varis dels nostres atletes van obtenir boníssims resultats tant en l’ Ironman 70.3 de Sud Àfrica, on... Podi de Judith Corachán al IRONMAN 70.3 de Sud Àfrica en la seva estrena amb el TriCbm i 3a posició per equips al Duatló de Reus

El passat diumenge dia 28 de gener, varis dels nostres atletes van obtenir boníssims resultats tant en l’ Ironman 70.3 de Sud Àfrica, on s’estrenava amb els colors del club la Judith Corachán i en el Duatló de Reus de la Divisió d’ Honor del Campionat de Catalunya, on Sergi Matas, Isam Mounir i Nadir Bouras van lluitar de valent per aconseguir una tercera posició molt meritòria, molt ben acompanyats de Gerardo Navarrete i Marcos Toro.
Començem per Sud Àfrica, on s’hi ha celebrat l’Ironman 70.3 amb la participació del flamant fitxatge del Tricbm, Judith Corachán. Segons ens ha comentat la propia atleta l’inici de la competició va ser complicat a causa de la baixa temperatura de l’aigua, uns 17 graus, i del mal estat de la mar. Tot i això, després de la primera boia es va poder col·locar en segona posició en solitari. En el segment de bicicleta, van sorgir alguns problemes mecànics que la van obligar a parar al Km1o i col·locar correctament la cadena, ja que constantment li donava problemes. Aquests, van servir a la triatleta Emma PALLANT per avançar-la i col·locar-se per davant seu en la classificació. A partir d’aquest moment, la Judith va defensar el podi de totes totes, acabant el segment de ciclisme amb molt bones sensacions i una carrera a peu sense complicacions que la van portar fins al podi en la seva estrena amb el Tricbm i la primera competició de la temporada, algú poc habitual en el mes de gener.
La Judith s’ha mostrat molt agraïda i feliç pel resultat obtingut i per tots els suports rebuts per tota la gent que formen el seu nou Club.
Per altra banda, al duatló de la Divisió d’ Honor de Reus, es va obtenir una tercera posició que permet al Club, escalar posicions en una lliga tant complicada on el nivell és espectacular.
Sergi MATAS va acabar en primera posició dels 3 representants del Club que van puntuar, seguit d’ Isam MOUNIR i del cadet Nadir BOURAS. Tots tres van donar-ho tot aconseguint uns punts de molt valor per la classificació general on s’han escalat unes quantes posicions.
Esta clar que el fet d’estar en una categoria de tant nivell, exigeix a cada competició el màxim de cada atleta que hi participa, tot i que en alguns casos i per càrregues d’entrenament no s’estigui al nivell òptim de forma. Això si, lluitar lluiten com ningú i de ben segur que en properes competicions tornarem a estar allà dalt per tornar a obtenir punts que ens permetin estar a la zona mitjana alta de la classificació,
Continuem amb els entrenaments, cada cop afinant més la preparació i paral·lelament, preparant altres objectius com són, IRONMAN 70.3 de Marbella, IRONMAN LANZAROTE, Ironman 70.3 BARCELONA i lliga de triatló!!

 

Marc Morell

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.