El Tricbm Calella s’uneix a la campanya de la Policia Local ‘PELS VALENTS’ en la lluita contra el càncer infantil. El Tricbm Calella s’uneix a la campanya de la Policia Local ‘PELS VALENTS’ en la lluita contra el càncer infantil.
El club de triatló Tricbm Calella s’ha unit a la campanya de la Policia Local de Calella i que s’ha iniciat arreu de Catalunya... El Tricbm Calella s’uneix a la campanya de la Policia Local ‘PELS VALENTS’ en la lluita contra el càncer infantil.

El club de triatló Tricbm Calella s’ha unit a la campanya de la Policia Local de Calella i que s’ha iniciat arreu de Catalunya amb l’objectiu de recaptar diners i destinar-los a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d´escuts brodats d’aparença similars als oficials de la Policia Local, que ja estan a la venda a la comissaria de la Policia Local de Calella a un preu de 4 euros per escut.
La campanya compta ja amb la col·laboració d’una trentena de policies locals d’arreu de Catalunya i consisteix en la recollida de diners a través de la venda d’escuts brodats de cada municipi.
Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porta incorporada l’etiqueta #pelsvalents.
L’escut porta una cola termo adhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.
La recapta dels diners s’ingressaran al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia (trasllats, temps d´ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.)
Per qualsevol dubte us podeu informar a la comissaria de la Polcia Local.
Esperem ser d’ajuda per aquesta gran causa on molts dels atletes que formen el nostre club, ja han adquirit escuts i han col·laborat d’immediat per la causa. Properament publicarem fotografies per fer-ne més difusió i animar a la gent a sumar-se a la campanya.
Volem agrair al Cap de la Policia Local de Calella i als agents que s’encarreguen de la campanya de la ràpida acceptació en la col·laboració del nostre club amb la campanya en la lluita contra el càncer infantil.

Marc Morell

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.